• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Home

Kerstborrel 21 december, Kerst-training kids 22 december

Kerstborrel 
Op vrijdagavond 21 december trainen we tussen 19:30-21:00u in Hendrik Ido Ambacht. Daarna zijn alle jongeren en volwassen van harte welkom bij de kerstborrel.

Om Leo te quoten: “Graag wat eten en drinken voor jezelf, anderen en voor Leo”. 

Kerst-training
Op zaterdag 22 december organiseren wij net als iets jaar de Kerst-training. Alle bushi-kids vanaf 5-6 jaar zijn van harte welkom bij deze training. We trainen tussen 09:30-11:00u. Tussen 11:00u-11:30u is er wat eten en drinken om samen het jaar af te sluiten. 

Wij nodigen de bushi kids van alle locaties uit om te komen trainen. De kersttraining is in locatie: Hendrik Ido Ambacht, Bekestein 50. 

 

Gastles Adam Adamski 8 februari

Gastles Adam Adamski

Op 8 februari geeft Adam Adamski een gast les in onze dojo in Hendrik Ido Ambacht.

Reserveer de datum alvast in jullie agenda!

De folder met meer informatie volgt nog.

 

Adam Adamski houdt zich al meer dan 35 jaar bezig met vechtkunst. Van deze 35 jaar doet hij bijna 30 jaar aikido.

In 2002 is Adamski gaan trainen onder Igarashi sensei (7e dan Aikikai). Van Igarashi sensei leert Adamski een ander soort aikido. Een belangrijk aspect hiervan is hoe je een diepe controle kan uitoefenen op de partner. Adamski draagt de methode van Igarashi sensei uit, welk hij combineert met zijn eigen martiale vorm van het aikido. In dit aikido blijft de partner altijd in beweging en krijgt daardoor geen kans om zijn balans terug te winnen.

 

Buiten het aikido beoefent en doceert Adamski de klassieke zwaardstijl Katori Shinto Ryu. Hij heeft hierin de titel Kyoshi.

Voor degene die Adamski niet kent en geïnteresseerd is in een effectieve en praktische vorm van het aikido, is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met Adamski.

 

Aikido kinderboek - "Het geheim van Lin Shao"

Lin Shao00001Mijn tweede kinderboek is uitgebracht! 

Het verhaal is voor het eerst verteld bij de Kerst-training. Ik was zoekende naar een verhaal waarbij kinderen naast het luisteren, mee konden doen, maar ook een aantal leerzame lessen konden leren. Dit idee heb ik uitgewerkt. Roald van de Laan heeft prachtige illustraties gemaakt waardoor het verhaal echt tot de verbeelding spreekt.

Ik ben erg trots op het resultaat en hoop dat de Bushi's, maar ook familie en vrienden samen met kleine kinderen er veel plezier aan beleven. 

Het geheim van Lin Shao

"Het geheim van Lin Shao" is een interactief verhaal wat gaat over een jongen die van alles meemaakt in het klooster waar hij leeft en traint. Het boek is geschreven voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar oud.  Het verhaal, de illustraties, de vragen en de tips in het boek helpen jonge kinderen nadenken over wat het betekend om voor jezelf op te komen. 
 
 Bestellen 
"Het geheim van Lin Shao" is verkrijgbaar voor €7,50 op de mat, via www.zterk.nl en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
E-book 
Het kinderboek "Het geheim van Lin Shao" is ook als e-book (PDF) verkrijgbaar.
 
Meer informatie
www.facebook.com/Zterkkinderboeken/

Groetjes, 
Jeroen Stoute

Bushidojo agenda sept t/m dec 2018

Bushi Dojo Agenda

 September tot en met december 2018

Geachte aikidoka’s, ouders/ verzorgers,

Er is een nieuwe Bushi Dojo agenda voor de periode "september tot december 2018". Klik hier voor de agenda in pdf formaat.

U vindt in de bijlage de volgende informatie:

- algemene informatie
- dojo specifieke agenda

Agenda tips: 

  • Schrijf relevante data en tijden in uw agenda.
  • De laatste les voor de vakantie geven wij vaak wel les. 
  • Eventuele wijzigingen worden via mail, website en op de mat doorgegeven.

Met sportieve groet,

Jeroen Stoute & Leo Keuvelaar.

 

 

Erkenningen